Daniël voorziet regelmatig producties van collega-artiesten als de 3Js en Cooldown Café van een accordeon- of toetsenpartij. Dit kan vanuit zijn eigen studio op Ameland of vanuit een andere willekeurige studio elders in het land.

Naast accordeonist is Daniël een zeer ervaren toetsenist. Vanaf zijn zesde krijgt hij pianoles. Daarna volgen lessen op een klassiek orgel en een aantal jaren conservatorium met piano als hoofdvak. Inmiddels beheerst hij vrijwel ieder toetsinstrument. Door zijn jarenlange podiumervaring voelt hij exact aan wat het publiek wil en weet hij daar als geen ander op in te spelen. Al deze facetten maken van hem een zeer veelzijdig (sessie)muzikant.

Bent u op zoek naar een accordeonist of toetsenist voor uw productie, neem dan geheel vrijblijvend contact op. Meer informatie en een beknopte cv, vindt u hier.

Jack Veerman: ‘Daniël is de smaakmaker van Mon Amour. Er zijn er niet veel die zo accordeon kunnen spelen. Hij is een warm en muzikaal mens en heeft een voelspriet voor het publiek. Hij behoort tot een buitencategorie muzikanten.’